Category Archives: Okategoriserade

En dubbel på Tingsryd 

Igår var det trav på Tingsryd. Vi hade två hästar till start. Båda lyckades att vinna! Först ut var Irena Palema. Hon var snabb ut och placerades rygg på ledaren. Kom ut 300 kvar och avgjorde med liten marginal. Gick nytt rekord på 12,9 och tjänade 10000kr. Stolt ägare är Tuija Sohli.

Andra segern tog Nidoqueen Jons. Fick också ett fint lopp i rygg på ledaren. Kom ut på upploppet och stack nosen först precis vid mållinjen.  

 

Seger för Marjons Julle

I fredags var det trav på hemmaplan. Vi hade endast två hästar till start men fick ändå med oss seger hem. Det var Marjons Julle som vann. Fick ett snällt lopp i kön och attackerade i spåren 600 kvar. Flög förbi alla och vann med en längd. 

Ari Ben en vinnare igen

Den 16 februari var det trav på hemmaplan. Bäst var Ari Ben som var först i mål. 10000kr till ägarna i Stall Plus Hundra blev det.

Seger för Isi Band på Solvalla 

Den 24 januari gick resan till Stockholm. Det slutade på bästa sätt genom en seger för fröken Isi Band. Kom iväg bra och hamnade tredje utvändigt. Gick på 700 meter från mål och kämpade heroiskt hela vägen in i mål. Hon vann med ett litet huvud och fick 40000 kronor för det. 

Falcon Scott tvåa på Mantorp 

22 januari lastade vi lastbilen full och åkte till Mantorp. Bäst gick det för Falcon Scott som slutade tvåa efter en bra avslutning. 14,8 1640 volt och 17500kr till ägaren Kaj Funck.

Ett kanonlopp gjorde även Sparkling Classic. Hamnade en bra bit bak i kön men spurtade storstilat och slutade fyra. 

Pengar även till Lovely Jons och Nidoqueen Jons