Category Archives: Okategoriserade

Resultat Vaggeryd

Idag har varit i Vaggeryd på trav. Fyra hästar hade vi med oss o alla fick pengar. Jaguar Zon och Maharania Jons slutade trea efter två bra prestationer. Hessel B Rapida blev femma och Sparkling Classic slutade sjua. 

 

Sheriffen återigen en vinnare

I fredags var det trav på hemmaplan. Vi hade bara en häst till start men det gjorde ingenting. För att det slutade med en seger för Sheriffen. Han var ute i stayerserien,togs lugnt från start o gled ut bakom dödenshästen. När attacken kom bakifrån 800 kvar satt Thomas kvar o fick vänta på luckan. När luckan dök upp spurtade han starkt och togs förbi precis på mållinjen. 30000kr var det till ägarna Thony o Ulla i Stall Sättra Mark. 

 

Seger för Jaguar Zon

Den 27 april var det äntligen dags årspremiär på Visbytravet och vi var som vanligt där. Jaguar Zon vann sitt lopp enkelt från ledningen. Äger gör Kaj Funck. I samma lopp blev Hessel B.Rapida tvåa.

Zekrom Jons blev trea , Sparkling Classic och Zapzon Jons fick också pengar. 

 

Seger för Maharania Jons

Den andra april var vi på lunchtrav i Mantorp med en hel hög hästar. Bäst gick det för Maharania Jons som vann årets konstigaste lopp.( kolla på atg.se lopparkiv) Jaguar Zon gjorde ett bra lopp och slutade på en tredjeplats. Pengar fick även Sheriffen, Sparkling Classic och Lovely Jons. Sammanlagt så körde vi in 40000kr.😀 

 

Andra raka segern för Sheriffen! 

Idag har vi varit på lunchtrav på Mantorps travbana. Hästarna gick jättebra. Vann gjorde Sheriffen. Fick en snäll resa femte ytter , chansades invändigt i sista sväng och fick luckan precis i rätt tid. Vann med en längd och belönades för det med 25000kr. Äger gör Thony och Ulla Gottfridsson i Stall Sättra Mark.

I dagens femte lopp blev Maharania Jons tvåa och samma lopp slutade Sparkling Classic trea.

Marjons Julle satt fast med rubb o stubb i loppet innan.