En trippel till stallet

På väg hem från en lyckad gotlansresa. Det slutade med en trippel , två andraplatser o ett tredjepris och fler placeringar.

Första segern tog Sheriffen. Laddades från start o fick dödens. Där gick han hela vägen och kunde trots det glida ifrån dem på upploppet och vinna med två längder. Satt i sulkyn gjorde en glad ägare, Thony Gottfridsson som därmed fick vinna sitt livs första lopp. I samma lopp var Ari Ben tvåa och Arn Hammering trea.

Andra segern kom redan i loppet efter. Där vann Hessel B Rapida. Satt en bit ner i kön och attackerade 700 kvar. Hade rygg att gå på o liftade med en bit. Avgjorde lätt en bit innan mål.

Fullbordade trippeln gjorde Noble Face. Var bra med redan från start och kunde efter en bit överta ledningen. Höll tempot uppe( varvade på 1.12) och kunde utan besvär hålla undan från övriga fältet. 25000kr till ägaren Swea Familjehem blev det. I dagens första lopp blev Esmerada Jons tvåa, Maharania Jons trea och Lovely Jons fyra.

Irena Palema gjorde återigen ett bra lopp och slutade fyra på en 1.12 tid. Marjons Filur slutade åtta efter en startgalopp. 

Stallet körde in strax över 100000 kronor. En rolig dag helt enkelt. 

 Sheriffen 

 Noble Face 

Bookmark and Share