Anläggningen

Här på Grindemåla erbjuder vi en fantastisk miljö med många olika träningsmöjligheter. En anläggning som har tagit många år att få klar men som nu är färdig.

Vi har en 1000 meters rundbana med samma material som ligger på Tingsryds milebana. Ett material som är mycket skonsamt för hästen. Vi har två rakbanor på 700 m vardera, den ena i djup sand och den andra med fastare material (Tingsryd) där det går uppför de sista 250 m. Det finns även en backe att träna i. Vi har också kilometerlånga skogsslingor i kuperad terräng.

För att kunna variera träningen så har vi också två ridbanor i djupsand. Ena sandbanan är rund och den andra är rak med uppförsbacke. Vi har två lösdrifter för unghästarna där de har fri tillgång till ensilage. Två gånger/dag binds de upp för att äta sitt kraftfoder.

På gården har vi även möjlighet att behandla och förebygga skador på Din häst med laser. Vi har dessutom ett solarium där hästen kan stå och mysa.

Som komplement till vår träning har vi även ett skrittband som är särskilt bra för konvalescenter. För att Din häst ska åka tryggt och bekvämt har vi en stor lastbil.

Välkommen till oss!


Grindemåla


Stora stallet


Röda stallet


Gröna stallet